Food Innovation by Eric Pennings
  • Startpagina
  • Profiel
  • Kookportfolio
    • Inleiding Herkomst
    • Conceptbeschrijving
    • 20 Bereidingen
      • Basistechnieken
      • Smaakmakers
      • Conserveringstechnieken
      • Marineren & moleculair
      • IJs en parfait
      • Terrine's
      • Pasta
  • Fotografie
    • Les 1 Voeding in je omgeving
    • Les 2 Beeldaspecten
    • Les 3 Foodsierraad
    • Les 4 Gerecht zomer: Salade Caprese
    • Les 5 Bedrijfsreportage - Restaurant Stravinsky
    • Les 6 ''Ik ben wat ik eet''
    • Les 7 Foodscape
    • Oefenfoto's
    • Moodboard Foodsierraad & Foodscape
  • Contact
Startpagina > Fotografie > Les 3 Foodsierraad

Les 3 Foodsierraad

  • /album/les-/img-0066-jpg/ Ketting van Laurier, kaneel en steranijs
  • /album/les-/img-0100-jpg/
  • /album/les-/img-0119-jpg/ Ook als armband te gebruiken
  • /album/les-/img-0121-jpg/ Fotostudio HAS F2.8 1/100 sec. ISO-100
  • /album/les-/img-0125-jpg/ Fotostudio HAS F2.8 1/100 sec. ISO-100
  • /album/les-/img-0140-jpg/ Fotostudio HAS F2.8 1/100 sec. ISO-100

Contact

Eric Pennings epennings@gmail.com
Eric Pennings© 2015 Alle rechten voorbehouden.
Maak een gratis websiteWebnode
  • Homepagina
  • Site map
  • RSS
  • Print
 
Website ontwikkeld door Webnode
Start uw eigen gratis website!
Start hier